literatura k tématu "nákladní železniční dopravy ve Velké Británii"
Text dotazu
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o pomoc při vyhledávání publikací nebo článků ohledně:
nákladní železniční dopravy ve Velké Británii, jak funguje tamní systém.
Zda máte nějaké publikace ve Vašem fondu, nebo kde se mám pozeptat.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
v  bázi NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, jsem nalezli následující záznamy o knihách :
-[Č.záznamu: 001705331]
Železnice v Evropě a evropská dopravní politika / Daniel Seidenglanz. -- 1. vyd.. -- [Brno] : Masarykova univerzita, 2006. -- 82 s.
-[Č.záznamu: 001705331]
-[Č.záznamu: 000302885]
Transevropské železniční nákladní dálnice / [zpracoval Antonín Peltrám]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Nakladatelství dopravy a turistiky, 1997. -- 20 s.
-[Č.záznamu: 001714044]
Železniční doprava : institucionální postavení, hospodářská politika a ekonomická teorie / Martin Kvizda ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- [Brno] : Masarykova univerzita, 2007. -- 229 s.
Bázi ANL - články :
- [Č.záznamu: 000641844]
Britský model má potíže : o kolejové dopravě / stu. --  il.
In: Ekonom. -- ISSN 1210-0714. -- Roč. 45, č. 3 (20010118), s. 15
- [Č.záznamu: 000679821]
Železniční revoluce podruhé / Jan Stuchlík. --  il.
In: Ekonom. -- [Praha]. -- ISSN 1210-0714. -- Roč. 45, č. 42 (20011018), s. 52
- [Č.záznamu: 000370139]
Osudový omyl : Zkušenosti z privatizace veřejné dopravy / Antonín Peltrám. --  2 obr., 1 tab
In: S '98. -- ISSN 1213-6573. -- Roč. 9, č. 10 (19980305), s. 24-25
Doporučené odkazy :
Evropská unie odkaz
http://cs.wikipedia.org/wiki/British_Rail
http://railway.econ.muni.cz/publikovane-clanky/evropska-dopravni-politika/evropske-zeleznice-na-pocatku-21-stoleti
http://www.cd.cz/old/TCD2007/7_43angl.htm
http://www.earm.co.uk/
http://www.ltmuseum.co.uk/
http://www.nrm.org.uk/
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.12.2012 15:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu