literatura k tématu Analýza evropského zbrojního trhu
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych požádat o seznam dostupné literatury, který bych využila při psaní seminární práce na téma Analýza evropského zbrojního trhu. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
pokud máte zájem o seznam literatury k danému tématu, jedná se o vypracování rešerše. Vypracování rešerše je placená služba a nevíme, zda o ní máte zájem.
Podrobné informace  - podmínky zadání, cena a druhy rešerší -jsou uvedeny na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_reserse.htm.
Rešerši (soupis literatury ve formě bibliografických záznamů) si také můžete vypracovat sama z báze NKC Národní knihovny http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze. Uvádíme příklady literatury vyhledané zadáním klíčových slov -Evropa, zbraně, zbrojení - do vyhledávacího formuláře v bázi NKC.
-
[Č.záznamu: 001631912]
Jaderné zbraně: nejvyšší forma zabíjení / Vladimír Pitschmann. -- 1. vyd.. -- Praha : Naše vojsko, 2005. -- 390 s., Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Ve standartním záznamu si můžete zobrazit obsah knihy.
-
Č.záznamu: 001784338]
Ochrana obyvatelstva před terorismem / autoři Rudolf Horák, Otakar J. Mika. -- Vyd. 1.. -- Brno : Univerzita obrany, 2007. -- 181 s.
-
[Č.záznamu: 001695702]
Zbrojní politika Evropské unie / Miroslav Mareš (ed.) ; Jiří Foral ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- Brno : Masarykova univerzita, Mezinárodní politologický ústav, 2006. -- 89 s.
-
[Č.záznamu: 000964516]
Vliv zbrojní výroby na ekonomický vývoj : Česká republika (Československo) ve Varšavské smlouvě a NATO : obrana a ekonomické implikace / Miroslav Krč, Jan Šelešovský, Ladislav Ivánek. -- 1. vyd.. -- V Brně : Vojenská akademie, 1999. -- 231 s.
-
[Č.záznamu: 002007520]
Obchod ČR aktuálně v datech a analýzách / Petr Cimler (textová část a redakce), Ladislav Šípek (tabulková část). -- Praha : Oeconomica, 2009. -- 82 s.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2012 14:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu