Literatura - internetové bankovnictví
Text dotazu
literatura týkající se elektronického bankovnictví
Odpověď
Dobrý den,
elektronickému bankovnictví se věnují následující publikace - např.:
* MATYÁŠ, Vašek. Autorizace elektronických transakcí a autentizace dat i uživatelů. 1. vyd. Brno : Masarykova univerzita, 2008. ISBN 978-80-210-4556-9.
* Autentizace uživatelů a autorizace elektronických transakcí : příručka manažera = User authentication and electronic transaction authorization :
manager's handbook. Praha : Tate International, 2007. ISBN 978-80-86813-14-1.
* JAMES, Lance. Phishing bez záhad. 1. vyd. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-1766-1.
* MÁČE, Miroslav. Platební styk : klasický a elektronický. 1. vyd. Praha :
Grada, 2006. ISBN 80-247-1725-5.
* SCHLOSSBERGER, Otakar. Elektronické platební prostředky. 1. vyd. Praha :
Bankovní institut vysoká škola, 2005. ISBN 80-7265-073-4.
* Internetová ekonomika : základy elektronického podnikání. Ostrava :
Repronis, 2002. ISBN 80-7329-000-6.
* PŘÁDKA, Michal. Elektronické bankovnictví : rady a tipy. 1.vyd. Praha :
Computer Press, 2000.ISBN 80-7226-328-5.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.01.2010 18:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu