Lidová demokracie - regionální mutace
Text dotazu
Dobrý den,
mohli byste mi, prosím, zodpovědět dotaz, zda v letech 1990 - 1992 vycházely regionální mutace (konkrétně Západočeský - Plzeňský kraj) deníku Lidová demokracie? Případně jestli regionu nebyly pravidelně věnované některé stránky z těchto novin?
Odpověď
Dobrý den,
prověřením dostupných katalogů jsme zjistili, že v letech 1990-1992 byla  Lidová demokracie vydávána ve vydáních :
Hlavní vydání pro Prahu, vydání pro Prahu venkov (v roce  1992 pouze část roku), vydání Brno město a vydání Brno venkov.
Pro ilustraci uvádíme katalogizační záznam tohoto periodika z báze NKC :
Č.záznamu: 000648343
Lidová demokracie : orgán Československé strany lidové. -- 1945-1994. -- Praha : Č.A.T., 1945-1994. -- 50 sv.
ISSN 0323-1143
Periodicita : denně
Pozdější vydavatelé: Výkonný výbor Československé strany lidové v Nakladatelství Lidová demokracie (od 30.10.1945), Akční výbor Československé strany lidové (od 29.2.1948), Československá strana lidová (od 15.1.1951),vydavatelství Lidová demokracie - Vyšehrad (od 18.1.1991), nakladatelství Lidová demokracie (od 14.5.1991), Fidelis Schleé, Pragoprint (od 8.1.1994) -- Změny podnázvu: Deník Československé strany lidové (od 3.1.1990), Křesťanský deník (1991), bez podnázvu (od 4.11.1991)
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000648343&local_base=NKC ].
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.05.2012 08:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu