kolekce Hannah Montana
Text dotazu
Prosím vás nevíte kolik čísel má kolekce Hannah Montana http://kolekcehannahmontana.deagostini.cz/#/home/
Odpověď
Dobrý den, počet čísel určité vydávané kolekce určuje vydavatel. Knihovna pouze získává či kupuje již vydaná čísla. Doporučujeme Vám proto obrátit se přímo na zastoupení vydavatele v ČR: Tappa s.r.o., e-mail: tappa@tappa.cz.
Dle Online katalogu Národní knihovny ČR již ve spojitosti s Hannah Montana
vyšlo:
*  JAGODZINSKA, Hanna. Hannah Montana : školský diár 2009/2010. 1. vyd. V Prahe : Egmont, 2009.
*  HESTER, Beth Landis. Hannah Montana : obrazový slovník. 1. vyd. V Prahe : Egmont, 2009. ISBN 978-80-252-1173-1.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.09.2009 16:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu