kniha Rybnikářství - Jindřich Čítek, Vladimír Krupauer, František Kubů
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte, kde by se dala sehnat kniha Rybnikářství - Jindřich Čítek, Vladimír Krupauer, František Kubů.
Odpověď
Dobrý den,
pokud Vás zajímá, ve kterých všech knihovnách na území ČR se kniha "Rybníkářství" od Čítka, J.; Krupauer, V.; Kubů, F. (či jiná kniha) nachází, stačí zadat tyto údaje do Souborného katalogu ČR Caslin: http://aleph.nkp.cz/cze/skc.
Výsledky po zadání knihy "Rybníkářství" ze souborného katalogu caslin: (kniha byla vydána v roce 1993 i v roce 1998.
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000950827&local_base=SKC ] - 1998
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001879953&local_base=SKC ] - 1993
Obě vydání najdete i v Národní knihovně ČR. Pokud jste naším registrovaným čtenářem, můžete tuto knihu studovat u nás ve studovně.
Záznamy z našeho online katalogu:
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000082084&local_base=NKC ]
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000305142&local_base=NKC ]
Pokud by se však tato kniha nacházela pouze v knihovnách, v kterých nejste registrovanou čtenářkou, můžete v knihovně, kam chodíte požádat o tzv. MVS službu (meziknihovní výpůjční služba).
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 13:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu