kniha majordomus vypráví o T.G.M
Text dotazu
Dobrý den, prý u nás byla vydána kniha, jejímž autorem byl majordomus T.G.M. Kniha má zajímavým způsobem vypovídat o jeho službě u Masaryka. Můžete mi prosím poradit, o jakou knihu se jedná?
Odpověď
Dobrý den,
mohlo by jít o následující knihu Aloise Kadlece:
Kadlec, Alois
Prostřeno, pane prezidente / Alois Kadlec, Otto Zouplna. -- 2., upr. vyd.. -- Praha : Riopress : Česká expedice, 2004. -- 122 s., [16] s. obr. příl. : portréty ; 22 cm. -- (Hlas ; sv. 15) ISBN 80-86221-78-4 (Riopress : váz.) ISBN 80-86221-70-9 (chyb.). -- ISBN 80-85281-74-0 (Česká expedice : váz.) : Kč 119,00 ISBN 80-85281-73-2 (chyb.)
Vydáno ve spolupráci s Masarykovým demokratickým hnutím
Zouplna, Otto
* Masaryk, Tomáš Garrigue, 1850-1937
* Beneš, Edvard, 1884-1948
* prezidenti -- Československo
* domácí služebnictvo -- Československo
* vzpomínky * příběhy
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.02.2008 16:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu