-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den, kde bych prosím mohla sehnat tento článek: MENCL, Václav. Vývoj středověkého portálu v českých zemích. Zprávy památkové péče XX/1, 1960, s. 112-153.?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
článek Václava Mencla "Vývoj středověkého portálu v českých zemích" je rozdělen na dvě části:
* Zprávy památkové péče, 1960, roč. 20, č. 1, str. 8-26
* Zprávy památkové péče, 1960, roč. 20, č. 3-4, str. 112-153
Dostupnost periodika "Zprávy památkové péče" zjistíte v Souborném katalogu periodik ČR, který je volně dostupný na adrese http://aleph.nkp.cz/F/. Ve svém fondu ho má poměrně hodně knihoven. Pokud však nejste čtenářkou ani jedné z nich, můžeme Vám nabídnout papírovou kopii článku. Jedna strana A4 stojí 2,50 Kč, do celkové ceny se ještě připočítává příprava předlohy 30 Kč.
Kopie je možné si osobně vyzvednout v Národní knihovně nebo Vám je můžeme poslat poštou (35 Kč balné a poštovné dle tarifu České pošty).
Pokud byste měla zájem o kopie, potvrďte nám, prosím, Vaši objednávku na adresu reference@nkp.cz.
Kopie zhotovené NK ČR jsou dle zákona 121/2000 Sb. určeny pouze k osobní, vědecké nebo výzkumné potřebě objednavatele.
Informace o vydaných dokumentech
--
Národní knihovna ČR
05.02.2016 17:54