kašna na náměstí v Rokycanech
Text dotazu
Ve kterém roce byla vrácena kašna na nám. v Rokycanech?
Odpověď
Dobrý den, předáváme odpověď, kterou nám laskavě zprostředkovaly kolegyně z Městské knihovny v Rokycanech.
Dobrý den. Je mi potěšením sdělit následující informace, ověřené ze dvou zdrojů - vlastní paměť to nebyla. (Minulostí Rokycanska 8/1997 a Rokycanský deník 190, 198/1997) Kašna byla vrácena na náměstí v roce 1997. Restaurátor doc. Petr Siegl.
Do provozu byla uvedena jako zlatý hřeb programu za doprovodu ohňostroje během akce Dny Rokycan 1. - 2.9., s projevy představitelů města a za přítomnosti snad šesti tisíc lidí.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 18:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu