Josef Kainar: Lazar a píseň
Text dotazu
prosím o nalezení knihy od josefa kainara její název je lazar a píseň děkuji
Odpověď
Dobrý den, básnická sbírka Josefa Kainara: Lazar a píseň byla dosud třikrát vydána.
Poprvé v roce 1960:
* KAINAR, Josef. Lazar a píseň. 1. vyd. Praha : SNKLHU, 1960, podruhé v roce 1984:
* KAINAR, Josef. Lazar a píseň. 2. vyd. Praha : Československý spisovatel, 1984.
V roce 2007 vyšel výbor z díla Josefa Kainara, který taktéž obsahuje sbírku Lazar a píseň:
* KAINAR, Josef. Básně. Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2007. ISBN 978-80-7106-944-7.
Do Všeobecné studovny Národní knihovny je možné objednat zmíněné knihy přes Online katalog Národní knihovny ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/nkc nebo Naskenované katalogy (KATIF): http://katif.nkp.cz/ (Generální katalog II, JEN-KANT, KAI-KALAP, čísla lístku 114 a 115). Pro objednávání dokumentů přes Online katalog Národní knihovna a pro přístup k samotným dokumentům je třeba vlastnit platný průkaz Národní knihovny.
Jeden exemplář vydání z roku 1984 je určen k absenční výpůjčce. V současné době je ovšem rezervován (viz. Online katalog NK ČR).
Dostupnost sbírky Lazar a píseň v jiných knihovnách České republiky je možné ověřit přes Souborný katalog ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/skc, Jednotnou informační bránu: http://www.jib.cz/ či souborný katalog SKAT:
http://www.skat.cz/.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.03.2009 16:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu