Jihočeský sportovní týdeník
Text dotazu
Prosím o informaci, kde by se dalo nahlédnout do týdeníku \"Jihočeský sportovní týdeník\" rok vydání 1924-1927 a rok 1938-1942.Děkuji Hille
Odpověď
Dobrý den,
časopis Jihočeský sportovní týdeník je dostupný pouze v následujících knihovnách:
Národní knihovna ČR- ve fondu roky 1923-1935, možnost výpůjčky prezenčně pro uživatele NK ČR, záznam viz. https://retris.nkp.cz/Catalog?sigla=ABA001
(Generální katalog I, hledejte pod heslem "týdeník", záložka 50)
Moravská zemská knihovna v Brně- prezenčně možnost výpujčky časopisu z let 1930-34, viz.https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000770632/Holdings#tabnav (přihlašte se jako host a zadejte pouze do prvního pole název periodika)
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích- svazky z roku 1922, 1938 a 1941 s možností prezenční výpujčky, viz.
http://arl.cbvk.cz/i2/i2.entry.cls?ictx=cbvk&skin=1&language=2 (opět stačí zadat pouze název).
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2007 13:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu