Jan Cigánek: Nepravá múza
Text dotazu
Prosím, pomozte mi pri hladani bibliografickych udajov o autorovi J. Cikanekovi a knihe Nepravá múza. Dakujem.
Odpověď
Dobrý den,
bibliografická citace knihy Nepravá múza zní: CIGÁNEK, Jan. Nepravá múza :
3 úvahy o zábavné literatuře. 1. vyd. Praha : SNDK, 1967
V Databázi národních autorit NK ČR naleznete o Janu Cigánkovi tento biografický záznam: Cigánek, Jan, 1930-2004. Narozen 2.3.1930 ve Vrbici, zemřel 18.2.2004. PhDr., CSc., docent katedry estetiky, práce o literatuře a umění, eseje. Provenience CZ. Zdroj informace: Obrys-Kmen 2004 - rok úmrtí, PNP-LA
Jan Cigánek je autorem i řady dalších prací. Pokud by Vás zajímala další tvorba tohoto autora, přehled jeho vydaných prací naleznete v katalogu České národní bibliografie:
http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=cnb .
Zdroje:
Katalog Národní knihovny ČR( NKC ):
http://sigma.nkp.cz/F/
Databáze národních autorit NK ČR (AUT), tamtéž
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.11.2007 09:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu