-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o informaci, jaký je vztah mezi Českou digitální knihovnou a Národní digitální knihovnou. Čerpala jsem data pro svou studii z Krameria a ze stránek www.digitální.knihovna.cz a potřebovala bych vědět, jestli existuje nějaký souhrnný název těchto databází, abych ho mohla citovat jako zdroj.
Dobrý den,
Česká digitální knihovna je agregátorem digitálních knihoven provozovaných v České republice, obsahuje metadata několika digitálních knihoven včetně metadat z Národní digitální knihovny. Více informací naleznete na adrese: https://www.czechdigitallibrary.cz/
Národní digitální knihovna - více informací: http://www.ndk.cz/
Citace zdrojů k dnešnímu datu 11. března 2017:
Česká digitální knihovna [online]. Praha: Knihovna Akademie věd ČR, © 2017 [cit. 2017-03-11]. Dostupné z: https://www.czechdigitallibrary.cz/.
Národní digitální knihovna [online]. Praha: Národní knihovna ČR [cit. 2017-03-11]. Dostupné z: http://www.ndk.cz/.
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
--
Národní knihovna ČR
06.03.2017 10:24