investicni granty pro VS knihovnu
Text dotazu
Dobry den, chtela bych Vas pozadat o laskavost. Potrebovala bych seznam moznych investicnich grantu, ktere muze podat vysokoskolska knihovna. Zajimaji mne zejmena zahranicni zdroje, mimo FRVS TO A/E.
Odpověď
Dobrý den,
investiční granty pro vysokoškolské knihovny zajišťuje "Fond rozvoje vysokých škol". Veškeré informace naleznete na adrese :
http://www.cuni.cz/UK-198.html
Další informace si můžete přečíst v elektronickém časopisu "Ikaros" (www.ikaros.cz). Jsou to články od Ivo Brožka a najdete je v číslech 3(2003) "Jak fond rozvoje vysokých škol pomáhá vysokoškolským knihovnám" a v č.8(2004) "Fond rozvoje vysokých škol v roce 2004".
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.12.2007 18:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu