hudební knihovny, hudební oddělení veřejných knihoven
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych získala obecné informace o hudebních knihovnách či hudebních odděleních veřejných knihoven. Bohužel jsem takto ucelené informace nenašla. Předem děkuji za odpověď. Přeji hezký den.
Odpověď
Dobrý den, citace dokumentů (článků, publikací, rešerší), které byly napsány o hudebních knihovnách a hudebních odděleních českých knihoven, můžete dohledat v Katalogu knihovnické literatury (KKL): http://sigma.nkp.cz/F Mimo jiné jsou zde uvedeny následující dokumenty:
* HEBNAROVÁ, Daniela. Hudební oddělení. Čtenář. roč. 50, č. 6 (1998), s. 176-177. ISSN 0011-2321.
* ŠIMONOVÁ, Šimona. Co by měl umět a znát pracovník hudebního oddělení veřejné knihovny.  Národní knihovna. Roč. 11, č. 5/6 (2000), s. 239-240. ISSN 0862-7487.
* BISOVÁ, Jana. Výběrová bibliografie literatury o hudebním knihovnictví, hudební dokumentaci a audiovizuálních prostředcích v knihovnách 1945-1981. Praha : St. knihovna ČSR-sektor služeb a speciálních oddělení, 1981.
* Hudební knihovny a oddělení [rukopis] : [Rešerše]. 1. vyd. Praha : Národní knihovna ČR - odbor knihovnictví, 1996.
Adresář hudebních knihoven a hudebních oddělení knihoven ČR spravuje hudební knihovna Knihovny města Hradce Králové:
http://www.knihovnahk.cz/ODDELENI/hudebni/adresar.htm.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.10.2009 11:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu