-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobry den chtel bych ohodnotit knihu od autora P.Wenzel Lerch S.J kniha se jmenuje Beten und Leben z roku 1913 man 382stran predem Vam dekuji za odpoved
Dobrý den,
Národní knihovna ČR ani služba Ptejte se knihovny službu oceňování dokumentů neposkytují. Obdobné dotazy jsme již v rámci této služby řešili, odpovědi můžete nalézt v archivu, např.: http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-knih , http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-starych-knih , http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2013/prazsky-ilustrovany-kuryr-z-roku-1902-cena .
V zmíněných odpovědích naleznete doporučení obrátit se na antikvariáty a konzultovat cenu knih přímo s jejich zaměstnanci. Seznam antikvariátů naleznete na adrese http://www.vyhledavace.cz/firmy/ nebo http://muj-antikvariat.cz/ .
Využít můžete také odborného posudku znalce. Seznam znalců naleznete na portálu Justice.cz (http://portal.justice.cz/justice2/Uvod/Uvod.aspx ) , vyhledávání znalců je poté možné na adrese http://datalot.justice.cz/justice/repznatl.nsf/$$SearchForm?OpenForm .
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
--
Národní knihovna ČR
21.07.2014 14:27