-
To se mi líbí
-
Doporučit
hledám jakékoliv informace o svém dědovi Františku Kroutilovi narozen 29.1.1875 zemřel 19.8.1950
odešel do války 31.8.1914 do roku 1916 nezvěstný z války se vrátil v listopadu 1918 - ráda bych věděla kde bojoval zda byl v zajetí a jestli byl raněn děkuji
Dobrý den,
jméno vašeho dědečka Františka Kroutila jsme v databázi Vojenského historického ústavu ( http://www.vuapraha.cz/Pages/DatabazeVHA/DatabazeLegionaru.aspx) nenašli.
Resp. našli jsme dva záznamy s tímto jménem, ale nesouhlasí data narození. Doporučujeme vám projít seznamy padlých..., viz "Seznamy padlých v první světové válce
Pátrejte po svých předcích: seznamy padlých, zemřelých, nezvěstných, raněných či zajatých v první světové válce najdete v digitální knihovně Kramerius" na www.nkp.cz, Národní digitální knihovna, systém Kramerius.
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
--
Národní knihovna ČR
27.06.2014 12:50