Historie povolání automechanik, historie automobilových součástek
Text dotazu
Ke své práci o historii povolání automechanik potřebuji přesnější informace z tohoto oboru, taky nějaký přesnější odkaz na knihu o historii automobilů a součástek. děkuji
Odpověď
Dobrý den,
váš dotaz na téma historie automobilů a součástek je příliš obšírný. Doporučujeme Vám více specifikovat Váš dotaz. Nalezené publikace se týkají konkrétních značek automobilů a jejich vývoje. Informace o součástkách by pak mohly být obsaženy v jednotlivých publikacích. Jedná se o publikace typu:
Klasické automobily Škoda -- Příručka pro renovace vozidel Škoda r. v. 1934 - 1964
Autor: Hubert Procházka, Nakladatelství: Computer press, rok vydání 2007
Dostupný v:
ABA001 [NK ČR Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1182.644
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
HBG001 [KKV Havlíčkův Brod]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. A0-3356
JHG001 [Městská knihovna Jindřichův Hradec]
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 248679
KOG001 [Městská knihovna Kolín]
KVG001 [Krajská knihovna Karlovy Vary]
LIA001 [Krajská vědecká knihovna Liberec] -- sign. A 185590
MBG001 [Městská knihovna Mladá Boleslav]
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-186.167
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. G 306.573
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 266016
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 31B21476
PNG001 [Městská knihovna Plzeň]
UHG001 [Městská knihovna Uherské Hradiště] -- sign. 629.11
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. N191961
Z literatury týkající se historie povolání automechanik bychom vám doporučili například následující publikace, které jsou z dřívějších let a mohly by vám být nápomocny při studiu historie tohoto povolání.
1. Pokorná, Milada, 1936-
Co má číst automechanik : výběr vhodné literatury pro praxi a studium / sestavila Milada Pokorná. -- Brno : Státní technická knihovna, 1964. -- 1 nestránkovaný sv.
dostupný v:
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. X-0515.269
2. Blažík, Miroslav
Metodický list : učební obor 0451 - automechanik - automechanička. (Sekce oboru 0451) / Miroslav Blažík, Alois Dobřenský, Zdeněk Jan.. -- Brno : Krajský pedagogický ústav, 1969. -- 19 listů. -- (Kabinet strojírenství na OU a UŠ)
dostupný v:
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. PK-N-0012.230
3. Charakteristika učebního oboru automechanik. -- 2., nezměn. vyd.. -- Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1963. -- 7 s.. -- (Učební osnovy pro učební obory tříleté)
dostupný v:
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. PK-N-0007.357
Pro další vyhledání dokumentů prosím využijte souborný katalog Caslin na adrese: www.caslin.cz.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu