Hana Bělohradská
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jaké publikaci
bych mohla najít informace o životě a raném díle spisovatelky Hany
Bělohradské. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
o životě a díle spisovatelky Hany Bělohrádské (rozené Morávkové) se zmiňují např. tyto publikace:
*Kdo je kdo 91/92. Díl A-M. 1. vyd. Praha : Nakladatelství kdo je kdo, 1991.
* Kdo je kdo : Obec spisovatelů. Praha : Modrý jezdec, 1996. ISBN 80-901631-4-9.
* Slovník českých spisovatelů. 2. přeprac. a dopl. vyd. Praha : Libri, 2005. ISBN 80-7277-179-5.
* Slovník zakázaných autorů 1948 - 1980. 1. vyd. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1991. ISBN 80-04-25417-9.
Všechny jsou dostupné z fondu Národní knihovny. Najdete na www.nkp.cz v online katalogu národní knihovny ČR http://aleph.nkp.cz/cze/nkc. Bohužel jsou zde ale spíše jen stručné informace.
Zdroje:
* World Biographical Index Online: https://wbis.degruyter.com/index;jsessionid=E6829810B443B4A75943B51F2040268F
(dostupný z počítačů Národní knihovny ČR)
* Kdo je kdo 91/92. Díl A-M. 1. vyd. Praha : Nakladatelství kdo je kdo, 1991.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.03.2012 15:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu