Gruzínsko-český slovník
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se u vás nenachází Gruzínsko-český slovník. Nebo
jestli existuje v tomto vydání.A jestli si od vás tuto knihu pak můžu
vypůjčit přes Krajskou věděckou knihovnu v Liberci.
Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
prohledali jsme elektronický katalog Národní knihovny ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc ) i katalogy dalších knihoven, nikde jsme však žádný gruzínsko-český slovník nenalezli. Ani na internetu se nám nepodařilo najít nějaký seriózní online překladový slovník.
Katalog NK ČR a také Souborný katalog ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/skc ) obsahují pouze záznam slovníku z gruzínštiny do němčiny:
Georgisch-deutsches Wörterbuch / Kita Tchenkéli. Zürich : Amirani, 1960-1973. -- sv. ; 22 cm
* gruzínština * němčina * dvojjazyčné překladové slovníky
Díky portálu Jednotné informační brány (http://www.jib.cz ) jsme ještě zjistili, že Knihovna Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze má k dispozici gruzínsko-anglický slovník (http://ckis.cuni.cz/F/GT9S68YCI3YG68L4X4BIQ7G8JXFA7AS6HJFF44F2JGXVNJBVST-26026?func=itemglobal&doc_library=CKS01&doc_number=000937355&pds_handle=GUEST):
A comprehensive Georgian-English dictionary : Didi k'art'ul-inglisuli lek'sikoni. / editors: Rusudan Amirejibi ...; Donald Rayfield (ed.-in-chief) ; contributors Reuven Enoch ... [et al.] London: Garnett Press, 2006. 850 s.
Co se týče možnosti meziknihovní výpůjčky výše zmíněného gruzínsko-německého slovníku z fondu NK ČR, nejsme si jisti, zda by byla případně možná, jedná se totiž o mnohosvazkové dílo. Podrobnější informace Vám nebo kolegům z Krajské knihovny v Liberci poskytnou přímo pracovníci meziknihovních služeb (tel. 221 663 202, e-mail: mvs@nkp.cz ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.10.2011 09:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu