Gothaisches genealogisches
Text dotazu
Potrebovala bych najit Gothaisches genealogisches
Taschenbuch (drive pod nazvem Gothaischer Hof-Kalender) a to pouze rok 1941
(pravdepodobne rocnik 178). Nasla jsem pouze jeden vytisk a to v Knihovne
Nar. muzea - odd. zameckych knihoven. Vzhledem ke stehovani NM, konzultace
asi nebude mozna. Uvitala bych, pokud by se nasel tento vytisk v jakekoliv
jine knihovne. Za pripadnou pomoc velmi dekuji.
Odpověď
Dobry den,
predpokladame, ze jste mela na mysli radu Gothaisches Genealogisches Taschenbuch venovanou knizecim rodum. Tento svazek se nachazi i ve fondu NK
CR:
* Gothaisches Genealogisches Taschenbuch der Fürstlichen Häuser (Hofkalender). 178. Jahrgang. Gotha : Justus Perthes, 1941. 611 s.
signatura NK CR: 23 L 60/A 178
Zaznam cele rady naleznete v naskenovanem Generalnim katalogu I (http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx?katkey=010GK1 ) > skrin Helsh - Holu > zasuvka Hoffmann H-Hofmann F > zaznam c. 1067. Naskenovany katalogizacni listek ma vice casti, pro listovani mezi nimi muzete pouzit sipky, ktere naleznete nad naskenovanym listkem.
NK CR ma ve svem fondu i dalsi rady Gothaisches Genealogisches Taschenbuch (Freiherrliche Häuser, Grafliche Häuser), rozpisy naleznete opet v naskenovanem Generalnim katalogu I > skrin Sao-Thz > zasuvka Tart-Taue > zaznamy 182-186.
Knihu mame v soucasne dobe vyexpedovanou ze skladu, pokud byste mela zajem, muzeme ji pripravit na Vase jmeno ke studiu do Vseobecne studovny (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm) . Napiste nam, prosim, zda mate zajem knihu v soucasne dobe studovat, v opacnem pripade ji vratime 2.12.2010 zpet do skladu. Objednat si ji pak muzete kdykoliv pozdeji prostrednictvim naskenovaneho Generalniho katalogu I, v levem hornim rohu nad naskenovanym katalogizacnim listkem najdete odkaz "Objednat titul".
Do objednavky lze krome udaju o pozadovanem svazku uvest i Vasi e-mailovou adresu. System Vas pak bude prubezne informovat o stavu objednavky.
Kniha je bezne ulozena v Centralnim depozitari Hostivar, z tohoto skladu se knihy expeduji vzdy nasledujici pracovni den po 12.hodine. Vzhledem k roku vydani je knihu mozne samoobsluzne kopirovat, vlastnim digitalnim fotoaparatem si muzete bez pouziti blesku a statitu zhotovovat i digitalni fotografie, ktere jsou urceny pouze pro Vasi osobni, vzdelavaci a vyzkumnou potrebu. Provozni dobu NK CR najdete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Provozni_doba&submenu3=65 , ke studiu dokumentu, ktere jsou expedovany ze skladiste, je nutny platny ctenarsky prukaz (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Provozni_doba&submenu3=65) .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.12.2010 10:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu