Francouzský klíč
Text dotazu
Zajímám se blíže o nástroj francouzský klíč čili stavěcí klíč, jeho význam při montážích, zejména čím je nezastupitelný ve srovnání se sadami utahovacích klíčů různé velikosti. Lze najít nějaké údaje?
Odpověď
Děkujeme Vám za využití našich služeb.
Informace o použití jednotlivých druhů klíčů lze nalézt zde:
http://www.readersdigestvyber.sk/content/jak_si_poradit.php?hash=&mesic=49&subkateg=0&id=354
NĚMEC, Karel. Spojování součástí šrouby : Přehled šroubů, šroubových spojení a jejich montáž : Určeno [též] studentům. 1. vyd. Praha : SNTL, 1965. 91, [1] s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 400.722
V naší knihovně STK
Profesionální ruční nářadí = professional hand tools = professionelle Handwerzeuge / Tona a.s.. -- Pečky : Tona a.s., 2002. -- 56 s.
Řemeslnické nářadí : (běžné ruční nářadí).. -- 1. vyd.. -- Praha : Ministerstvo všeobecného strojírenství, 1965.. -- 8 s., 121 listů.
Bohužel ani vytrvalé prohledávání internetu nepřineslo žádné velké ovoce. Pro další informace bych vám doporučila kontaktovat Ustřední knihovnu ČVUT knihovna@cvut.cz nebo další knihovny technických univerzit v Liberci http://knihovna.tul.cz/ a knihovnu TU VŠB Ostrava http://knihovna.vsb.cz .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
26.11.2007 11:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu