Dostupná tištěná média 1990-92 v Hradci Králové
Text dotazu
Prosim Vas,kde bych mohla sehnat soupis veškerého periodického tisku (a zvlášť také ragionálního periodic.tisku)v Hradci Králové v letech 1990-92 a v současnosti??Mnohokrat dekuji!
Odpověď
Dobrý den,
existují publikace s dvojím názvem - Přehled periodického tisku v České republice, a Úplný katalog periodického tisku vydávaného v ČR. Obě publikace zčásti pokrývají 90. léta. Záznamy o nich najdete v bázi-katalogu NKC
(http://sigma.nkp.cz/F/) (zadejte dotaz: katalog periodického tisku; přehled periodického tisku - do pole slova ze všech polí). Část těchto soupisů je k dispozici v Referenčním centrum NK ČR.
Další informace najdete v našem archivu: dotaz s názvem seznam periodického tisku, z 19. 10. 2005.
Návod k hledání v bázi NKC je třeba modifikovat:
- zvolit dílčí bázi Seriály (periodika) domácí provenience
- brát ohled na aktuální rok (tj. ještě 2006 - vzhledem k prodlevě katalogizace, na rok 2007 se zobrazí cca tři periodika zatím). tj. poslední dostupný rok: 2006 by měl dát aktuálně vycházející periodika
- regionální údaje lze získat pomocí kriteria místo vydání.
Pro region existuje soupis:
Soupis periodik východních Čech 1986 - 1990 / zprac. Marie Šimková. -- Hradec Králové : Státní vědecká knihovna, 1994. -- 149 s. ; 21 cm
Pokud jsme zjistili, je tento svazek poslední zpracovaný. Zkuste se ale ještě obrátit na Studijní a vědeckou knihovnu v Hradci Králové (http://www.svkhk.cz/).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu