diplomové práce
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak a zda vůbec se dá vyhledat umístění diplomové práce, konkrétně se jedná o diplomovou práci dr. Petra Hlaváčka, obhájenou na Ústavu českých dějin FF UK z roku 1997, která by se měla zabývat kultem Čtrnácti sv. Pomocníků. Je-li to možné, prosím, poraďte mi. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, k vyhledání doporučujeme použít souborný katalog Univerzity Karlovy http://ckis.cuni.cz/F/?func=file&file_name=base-list
Vybráním příslušné fakulty, typu dokumentu a zadáním příjmení autora a roku obhajoby / vydání, jsou nalezeny dva záznamy
1  Hlaváček, Petr,  Kult Čtrnácti svatých Pomocníků v pozdním středověku [rukopis] / Petr Hlaváček ; ved. p  1997  FFUK historie( 1/ 0)
2  Hlaváček, Petr,  Kult Čtrnácti svatých Pomocníků v pozdním středověku
-FF- / Petr Hlaváček ; ved. práce  1997  Ústav dějin UK a Archiv UK( 1/ 0)
Většina vysokých škol uvádí kvalifikační práce ve svých katalozích, proto doporučujeme nejprve zkusit vyhledat v katalogu příslušné školy, případně zaslat dostaz na knihovnu příslušné fakulty / katedry / ústavu.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.11.2008 08:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu