citace přepisu přednášky
Text dotazu
Dobrý den,
můžete mi poradit jak citovat interaktivní přepis z přednášky, která se nachází na stránce: http://www.ted.com/[…]/transcript
Nejsem si jistá, jakým způsobem a zda bych měla citovat přímo dané video, či interaktivní přepis ze kterého vycházím.
Moc Vám děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
Odcitovali bychom podobně jako tento příklad, který je uveden na straně 26 dokumentu Biografické odkazy a citace dokumentů dle ČSN ISO 690 (01 0197) platné od 1. dubna 2011:
PIXYCZ. TheHeist. In: Twitter [online]. 27 May 2011 [cit. 2011-05-27]. Dostupné z: http://twitter.com/#!/pixycz/status/74035435399155712.
Pokud budete do budoucna potřebovat poradit ohledně citací, využijte  webové stránky: http://www.citace.com/dokumenty.php
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.05.2014 12:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu