Československá dvojjazyčnost v mediálních sděleních
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o pomoc při hledání materiálu k bakalářské práci, kterou píši na téma československá dvojjazyčnost v mediálních sděleních. Budu vděčná za jakoukoliv literaturu, kterou mi doporučíte. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, k Vašemu tématu se nám bohužel nepodařilo nalézt žádné prameny, kromě zdrojů NK ČR (http://sigma.nkp.cz/F)  jsme pro vyhledávání použili také např. souborný katalog Univerzity Karlovy (http://ckis.cuni.cz/). Okrajově by se snad tato problematika mohla objevovat v následujících publikacích: (elektronický katalog NK ČR - http://sigma.nkp.cz/cze/nkc
Jazyk, média, politika / Světla Čmejrková, Jana Hoffmannová (editorky). Praha : Academia, 2003. -- 258 s. ; 21 cm. ISBN 80-200-1034-3 (brož.)
* veřejné vystupování * masmédia * čeština * slovenština * politici -- Česko -- 1990- * politici -- Slovensko -- 1990- * studie * výzkumné zprávy
(souborný katalog Univerzity Karlovy - http://ckis.cuni.cz/)
BOZDĚCH, Vladimír. O jazyku a stylu hromadných sdělovacích prostředků. Praha : Český rozhlas, 1991. -- 204 s.. -- (Edice rozhlasové práce).
Více zdrojů by Vám mohli doporučit kolegové z Knihovny Ústavu pro jazyk český AV ČR (http://www.ujc.cas.cz/oddeleni/index.php?page=knihovna),
Knihovny společenských věd TGM (http://knihovna.jinonice.cuni.cz/) nebo Knihovny Fakulty sociálních věd (http://knihovna.fsv.cuni.cz/).
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.10.2009 17:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu