Bertrand Russell
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda byla kniha Introduction to Mathematical Philosophy přeložena i do češtiny. Děkuji.
Odpověď
Dobry den,
bohuzel se nam nepodarilo nalezt informace o ceskem (pripadne slovenskem) prekladu knihy Introduction to Mathematical Philosphy. Ve fondu NK ČR se nachazeji pouze dve vydani anglickeho originalu (rok vydani 1993, 1967):
RUSSELL, Bertrand. Introduction to Mathematical Philosphy. Repr. London : Routledge, 1993. 208 s. ISBN 0-415-09604-9.
signatura: T 169750
RUSSELL, Bertrand. Introduction to Mathematical Philosphy. 12th Ed. London : George Allen and Unwin Ltd, 1967. 12, 208 s.
signatura: Angl B 2463
Proverene zdroje:
* Elektronicky katalog NK CR - baze NKC - http://sigma.nkp.cz/cze/nkc (ceske dokumenty jsou v NKC obsazeny od roku 1900, starsi jsou prubezne doplnovany)
* naskenovane Generalni katalogy I, II - http://katif.nkp.cz
* Ceska narodni bibliografie - http://aip.nkp.cz
* Slovenska narodni bibliografie - CD-ROM
* Souborny katalog CR - http://skc.nkp.cz
* Jednotna informacni brana - http://www.jib.cz
* Index translationum - CD-ROM, online
http://databases.unesco.org/xtrans/xtra-form.shtml
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.12.2007 18:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu