Adolf Hitler
Text dotazu
Prosím studuji dálkově při zaměstnání, nestíhám a nutně potřebuji nějaký zdroj z čeho jsem čerpala.Zdroj Adolf Hitler. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, publikací o Adolfu Hitlerovi vyšla celá řada, uvádíme některé z nich:
1) BLUNDELL, Nigel. Adolf Hitler. V Praze: Columbus, 1998. 96 s. : portréty ; 31 cm. ISBN 80-85928-78-7 (váz.)
2) ZITELMANN, Rainier. Adolf Hitler a jeho cesta k moci.Praha : Agentura V.P.K., 1993. 117 s. ISBN 80-85622-27-0.
3) Adolf Hitler očima americké tajné služby /[překlad Martin Paur]. Praha : Svoboda Servis, 2003. 151 s. ISBN 80-86320-27-8 (brož.)
4) MOORHOUSE, Roger. Atentáty na Hitlera : spiklenci, vrahové a diktátor, který unikal smrti. Praha : BB/art, 2008. 447 s. ISBN 978-80-7381-304-8
5) DUFFACK, J.J. Démon z jiného světa : pátrání po tajemství Adolfa Hitlera. Praha : Naše vojsko, 2007. 250 s. ISBN 978-80-206-0858-1
6) HAMŠÍK, Dušan. Génius průměrnosti : fakta a pohledy na Hitlerův konec. Praha : Československý spisovatel, 1992. 131 s. ISBN 80-202-0264-1
7) FEST, Joachim. Hitler : kompletní životopis. Praha : Naše vojsko, 2008. 783 s. ISBN 978-80-206-0946-5
8) FEST, Joachim. Hitler : tváře diktátora. Praha : Ottovo nakladatelství, 2006. 199 s. ISBN 80-7360-324-1
9) KNOPP, Guido. Hitler. V Praze: Ikar, 2005. 302 s. ISBN 80-249-0572-8
10) STERN, Josef Petr. Hitler : vůdce a lid. Praha : Lidové noviny, 1992. 194 s. ISBN 80-7106-054-2
11) FEST, Joachim. Hitler a konec Třetí říše: historická skica. Praha: Epocha, 2002. 190 s. ISBN 80-86328-11-2
12) SAYER, Ian. Hitler a ženy : milostný život Adolfa Hitlera. Praha : Brána, 2005. 202 s. ISBN 80-7243-245-1
13) SCHRAMM, Percy Ernst. Hitler: člověk a vojevůdce. Praha: D-Consult v nakl. Deus, 2003. 174 s. ISBN 80-86215-43-1
14) PETROVA, Ada. Hitlerova smrt : nejnovější fakta z ruských tajných archivů. Praha : BB art, 1998. 189 s. ISBN 80-86070-50-6
15) TREVOR-ROPER, H.R. Poslední dny Adolfa Hitlera. Praha : Aurora, 1995. 300 s. ISBN 80-901603-9-5.
Další dokumenty si můžete vyhledat např. v elektronickém katalogu NK ČR - báze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc) zadáním výrazu hitler do pole předmět.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.01.2009 14:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu